Nieuws

Meezwemweek

Meezwemweek

Kom jij meezwemmen tijdens de zwemlessen? Van 8 t/m 13 juli kan dat!

Van dichtbij meemaken hoe jouw zoon of dochter de zwemlessen ervaart? Dat kan. Tijdens onze meezwemweken is 1 ouder (verzorger of opa/oma) per kind van harte welkom om aan te schuiven tijdens de zwemlessen.

Zo maak je zelf mee hoe het voor jouw kleintje is om een sprong in het diepe te wagen. Dit is niet alleen zeer gezellig en leuk, het is ook leerzaam. Zo kun je tips krijgen over wat jullie als gezin eventueel kunnen oefenen tijdens het vrijzwemmen en krijg je van onze zwemonderwijzers te horen waar en waarom we bepaalde dingen aanbieden. Mis deze kans dus niet!

Wanneer:
Van 8 t/m 13 juli tijdens de zwemlessen.

Neem je toch liever plaats langs de badrand? Ook dan kan je de zwemonderwijzer tijdens de laatste 5 minuten van de zwemles persoonlijke vragen stellen voor tips en adviezen.

Belangrijk:
Mocht je toch liever langs de badrand plaats willen nemen, dan kan dat natuurlijk ook. Wel willen wij iedereen vriendelijk doch dringend verzoeken de zwemzaal niet met straatschoenen te betreden. Je kunt bij onze receptie speciale overschoentjes kopen. Graag ook de kinderen, die komen kijken niet rond laten lopen op de zwemzaal vanwege de veiligheid.

Namens ons zwemlesteam wensen wij je veel plezier en bedankt voor je medewerking!

Tip:
Vergeet je camera niet! Dan kun je de leukste momenten van jouw zoon of dochter vastleggen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.