Nieuws

Meezwemweek

Meezwemweek

Van zaterdag 1 t/m vrijdag 7 juli is het weer tijd voor onze Meezwemweek tijdens de zwemlessen.

Tijdens de meezwemweek kan je van dichtbij ervaren hoe de zwemles van jouw zoon of dochter verloopt. Altijd leuk om te zien en doen!

Door mee te zwemmen en zelf te ervaren hoe zo’n les in het water beleefd wordt, ontstaat er meer begrip en gevoel bij de zwemles. Ook hebben onze zwemonderwijzers de kans om goed te laten zien en vertellen waar en waarom we de dingen aanbieden, zoals we dat doen. Daarbij kun je tips ontvangen wat jullie als gezin eventueel kunnen oefenen tijdens het vrijzwemmen. Al met al kan dit dus bijdragen aan een snellere voortgang, maar tegelijkertijd ook inzicht geven in de voortgang. Zwem daarom gezellig mee!

Neem je toch liever plaats langs de badrand? Ook dan kan je de zwemonderwijzer tijdens de laatste 5 minuten van de zwemles persoonlijke vragen stellen voor tips en adviezen.

Wel willen wij iedereen vriendelijk doch dringend verzoeken de zwemzaal niet met straatschoenen te betreden. Je kunt bij onze receptie speciale overschoentjes kopen. Graag ook de kinderen, die komen kijken niet rond laten lopen op de zwemzaal vanwege de veiligheid.

Namens ons zwemlesteam wensen wij je veel plezier en bedankt voor je medewerking!

Vergeet jij je camera niet? Dan kun je de leukste momenten van jouw zoon of dochter vastleggen.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.