Ik ben nieuw

En wil alles weten over zwemles...

Zwemles kleine groep - header.jpg


De eerste zwemles. Een bijzondere en leuke stap voor jou en je kind.

Op zoek naar zwemles voor jouw kind? Start met zwemles bij het Oostelijk Zwembad in hartje Rotterdam. Bij het Oostelijk Zwembad haalt jouw zoon of dochter het officiële Zwem-ABC.

Werkwijze
Zodra een kind 4 jaar is geworden, kan het aan zwemles deelnemen. Wanneer jouw zoon of dochter 3 jaar is, kun je jouw kind via de receptie of website inschrijven voor onze zwemlessen. Zwemlessen worden op vele manieren gegeven en wij snappen als geen ander dat jij daar meer over wilt weten. Wil jij alles weten over onze werkwijze? Lees hier meer...

Leer zwemmen met Nijlpaard Jip
Voordat de zwemles begint, kunnen jullie al kennismaken met Nijlpaard Jip. Bij de eerste zwemles krijgt je kind het inschrijfpakket van Jip. Hierin zit o.a. een verzamelboek waarin de verhalen van de acht waterwerelden wordt verteld waarbij Jip op avontuur is en net als alle kinderen het Zwem-ABC gaat behalen. Het verzamelboek is ook de plek waar je kind de A,B,C medailles en de zwemdiploma’s kan bewaren met een leuke afzwemfoto. Jip is een leuk en lief nijlpaard dat je kind op allerlei manieren terugziet in de lessen. Lees meer over Jip en zijn zwemlessen bij het Oostelijk Zwembad. Naar Nijlpaard Jip...

Leerlingvolgsysteem
Alle vorderingen van de kinderen worden bijgehouden in het leerlingvolgsysteem. Elke zes weken vind je de scores in het leerlingvolgsysteem. Dat maakt het voor de ouders inzichtelijk. Ouders kunnen online makkelijk zien welke vaardigheden en oefeningen hun kind al beheerst en waar eventueel nog oefening nodig is.

Wachtlijst
Ons zwembad kent een wachtlijst. De wachttijd is afhankelijk van vele factoren. Meer informatie over de wachttijd vind je hier.

Tarieven
Uiteraard wil je graag weten wat de kosten voor het volgen van zwemles zijn. De tarieven voor de zwemlessen vind je hier.
Aan onze zwemlessen zijn voorwaarden verbonden. Vanaf 1 januari 2024 gelden er nieuwe voorwaarden voor onze zwemlessen. Je vindt ze hier.

Direct inschrijven voor onze zwemlessen

Klik op de button hieronder en reserveer direct een plek op onze wachtlijst.

Inschrijven zwemles
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.