Faciliteiten

Wedstrijdbad

Het wedstrijdbad is geschikt voor sportieve activiteiten, zoals banenzwemmen en aquasporten. Ook wordt in dit bad zwemles gegeven aan de gevorderde kinderen.

Instructiebad

Overdekt instructiebad

Lage duikplank

Ons zwembad heeft een lage duikplank. Ideaal voor een mooie duik en heel veel waterpret.

Kluisjes

In onze accommodatie zijn de kleedcabines gelijk jouw eigen persoonlijke locker. Daarnaast zijn er kluisjes aanwezig, zodat je je zwemspullen veilig kunt opbergen. Voor het gebruik van het kluisje dien je een 1 euro munt in te werpen, die je na gebruik weer terug krijgt.

Kleedkamer

In onze kleedkamers kleed je je om en berg je je kleding (op de daarvoor bestemde haken).

background

Toiletten

In het zwembad zijn toiletten aanwezig, die dagelijks worden onderhouden.

background

Rolstoeltoegankelijk toilet

In onze accommodatie beschikken wij over een rolstoeltoegankelijk toilet. De toiletten zijn breed en kunnen betreed worden met een rolstoel.

background

Rolstoelvriendelijk

Ons zwembad is rolstoelvriendelijk en beschikt over aangepaste routes. Er is 1 MIVA kleedkamer met toilet. De kleedkamer dient bij gebruik gelijk als locker. Daarom is het noodzakelijk de kleedkamer vooraf te reserveren bij onze receptie. Dit kan telefonisch via 010-4136444 of aan de balie. Tevens beschikt onze accommodatie over een tillift, die je met de bad rolstoel het water in laat zakken.

Wifi

Tijdens je zwembreak toch even online komen? Gratis Wi-Fi zorgt ervoor dat je in contact blijft.

Fietsenstalling

Wanneer je naar onze accommodatie toe komt beschikken we over een fietsenstalling waar je je fiets kwijt kunt.

Betaald parkeren

Houdt er rekening mee dat parkeren bij onze accommodatie betaald is.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.