Binnen

Seniorenfit

Fit en vitaal blijven

Bij gezond ouder worden, hoort bewegen. Wie regelmatig beweegt, blijft langer mobiel. Het sporten in het water heeft veel voordelen. Door de opwaartse druk van het water is de schokbelasting minimaal, waardoor je spieren, botten en gewrichten soepel blijven.

Speciaal voor mensen van 60 jaar en ouder is er Seniorenfit. Onder deskundige begeleiding, van een gekwalificeerde zweminstructeur, worden vrijblijvend oefeningen in water van maximaal 1,10 meter diep. aangeboden. Iedereen kan hierbij zijn of haar eigen tempo bepalen. Het is ook mogelijk om in het diepe bad, onder begeleiding, aan je conditie en techniek te werken of zelf in je eigen tempo baantjes te trekken.

Bij seniorenfit gaat het in eerste instantie om het bewegen, maar minstens zo belangrijk is het plezier. Beide elementen komen ruimschoots aan bod.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket
6,50
12-bezoekenkaart* (12 maanden geldig)
65,00
*Exclusief Sportfondsenpas
5,75
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.