Versoepeling coronamaatregelen

Nieuws

Versoepeling coronamaatregelen

Aquavaria - extra.jpg

Goed nieuws! De overheid heeft vanaf zaterdag 25 september versoepeling van de coronamaatregelen aangekondigd. Wat betekent dit voor jou als bezoeker?

Géén 1,5 meter afstand meer
Op dinsdag 14 september heeft demissionair premier Mark Rutte bekend gemaakt dat per zaterdag 25 september de coronamaatregelen versoepeld worden. Zo vervalt de 1,5 meter regel. Dit betekent dat het aantal bezoekers dat in onze accommodatie toegelaten mag worden niet langer beperkt is en routing en eenrichtingsverkeer niet langer noodzakelijk. Ouders en publiek zijn weer toegestaan. Om echter alles in goede banen te leiden zullen wij de maatregelen stap voor stap loslaten. Voorlopig zullen we het reserveren (tot 18 oktober) en de omkleedvakken nog aanhouden om onze bezoekers voldoende ruimte te geven.
Coronatoegangsbewijs
Je hebt géén coronatoegangsbewijs nodig om toegang te krijgen tot de activiteiten in onze accommodatie. Onze horeca gaat weer open, maar alleen voor bestellen en meenemen. Je hebt hier dus geen coronatoegangsbewijs nodig. Haal dus gerust een lekkere kop koffie of iets te eten en neem het mee.

Algemene adviezen

  • Geef elkaar de ruimte
  • Was regelmatig je handen
  • Blijf thuis bij klachten en laat je testen
  • Schud geen handen
  • Betaal zoveel mogelijk met pin of contactloos
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.